Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín es recupera amb l'objectiu d'arribar al 100% als Jocs de Corea

www.andorradifusio.ad

Lluís Marín no ha tingut més remei que seguir per televisió l´obertura de la Copa del Món de boarder cross amb el doblet de l´australià Alex Pullin. Amb tot el surfista de neu és optimista, la recuperació va segons el previst. Tornarà a la neu a l´octubre amb l´objectiu d´arribar als Jocs Olímpics, el principal objectiu de la temporada, al cent per cent.

La setmana passada va tenir visita al metge i la recuperació va segons el previst. El surfista de neu no té pressa per tornar i ho vol fer quan es trobi al 100% físicament i amb la confiança necessària per competir. Calcula que podrà tornar a la neu "a mitjans d'octubre" i no es vol arriscar avançant la data.

Després de perdre's les dues primeres proves de Copa del Món disputades aquest cap de setmana a l´Argentina, Marín es marca els Jocs Olímpics del mes de febrer a Corea com a gran objectiu de la temporada.

Aquesta pretemporada és especialment important perquè després de molts anys Marín canvia de marca per calçar una taula que espera li atorgui més seguretat en pista. El 7 d´octubre tornarà a la neu a Saas Fee. El 12 de desembre té previst ser present a la Copa del Món de Val Thorens. 

Informa/imatge: Cesc Sanjuan

Comparteix: