L'UE Engordany guanya el Folgore de San Marino en el partit de debut a la Lliga Europa

Després de dues derrotes l'Unió Esportiva Engordany ha trencat la mala ratxa dels representants andorrans a Europa aquesta temporada. Triomf en el debut continental dels blanc-i-negres contra el Folgore de San Marino. Encara s'han de jugar 90 minuts i el 2 a 1 del Comunal convida a la prudència.

El partit ha estat marcat per la pluja. El camp estava molt ràpid i va dificultar el control de l'esfèrica.

Era un bon dia per aprofitar la pilota aturada. Als 39 minuts falta lateral que remata Cellay al fons de la xarxa. Van ser els millors minuts dels andorrans. A la represa l'equip va fer un pas enrere i el Folgore, un endavant. La defensa andorrana era sòlida i només un xut estratosfèric des de 30 metres va permetre als visitants igualar el marcador.

Un gol que a Europa té valor doble. Calia tornar a avançar línies i aconseguir com a mínim guanyar el partit. A cinc minuts del final pilota penjada a l'àrea i un altre defensa, en aquest cas Miguel Ruiz, enviava la pilota al fons de la xarxa. Un gol carregat d'empenta i convicció. Per a l'entrenador de l'equip andorrà, Pep Mengual, "s'ha fet un treball espectacular" tenint en compte els problemes amb el temps.

Debut europeu amb victòria. Estan a mig camí. Dijous que ve es jugarà el partit de tornada a la localitat italiana de Forli.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares