El Montech torna a eliminar el VPC a les fases d'ascens

El VPC ha dit adeu a la temporada després de caure aquesta tarda a la primera ronda de les fases d’ascens al camp del Montech. Els tricolors han jugat una bona primera meitat però el cansament físic els ha passat factura després del descans per acabar cedint 28 a 14.

El VPC ha entrat amb mal peu al partit. Un assaig local i un cop de càstig han avançat el Montech 8 a 0. En aquell moment el VPC ha jugat deu minuts amb superioritat i ho ha sabut aprofitar. Assaig col·lectiu que transforma Tiago. Ramas transforma per deixar el marcador en un ajustat 8 a 7. Poc després l’equip andorrà ha aprofitat una errada local per fer un nou assaig a càrrec de Beka. De nou transforma Ramas per avançar el VPC 8 a 14. En el minut 29 els tricolors han perdut Ramas en el moment en què el Montech recuperava el seu jugador expulsat. Abans del descans anotació local i transformació que tornava a capgirar el marcador 15 a 14.

A la segona meitat un parell de cops de càstigs locals han obert escletxa. El Montech ja dominava 21 a 14. En els darrers minuts el VPC ho ha intentat però les forces no acompanyaven. Un darrer assaig local ha sentenciat el partit.

El club podria jugar la Copa Pirineus tot i que el principal objectiu a partir d’ara serà centrar-se en el duel dels Isards al maig contra Croàcia.

Informa / Imatge: Cesc Sanjuan