El MoraBanc Andorra fulmina al líder Baskonia (93-73)

El MoraBanc ha sumat aquest diumenge la quarta victòria de

El MoraBanc ha sumat aquest diumenge la quarta victòria de la temporada a la Lliga Endesa (4-4), segona consecutiva, després de destrossar 93-73 al Kirolbet Baskonia. L’equip tricolor, controlant el partit des del salt inicial, amb un gran encert des del triple (14/34), repartint 25 assistències, ha acabat amb les cinc victòries consecutives del conjunt vitorià que arribava a la Bombonera líder de l’ACB. El trident del MoraBanc avui: Dylan Ennis (14 punts, 7 rebots, 5 assistències, 26 de valoració), Andrew Albicy (19 punts, 6 assistències, 25 de valoració) i Moussa Diagné (15 punts, 9 rebots, 23 de valoració).

El MoraBanc Andorra tanca set dies increïbles. Després de ser els primers en derrotar aquesta temporada al Reial Madrid (105-107), i amb victòria intersetmanal davant el Galatasaray (95-87), els d’Ibon Navarro aquest diumenge han repetit èxit derrotant al Kirolbet Baskonia, l’equip més en forma de la Lliga Endesa. Els de Pedro Martínez, més enllà de les victòries, cinc seguides, acumulava divuit quarts guanyats de forma consecutiva. L’últim parcial perdut era del 7 d’octubre, 16-27 en el segon quart d’un Baskonia - Guipúscoa que el conjunt vitorià acabaria guanyant per 19 punts de diferència. En el partit d’aquesta vuitena jornada de la Lliga Endesa el Baskonia ha perdut els quatre quarts.

El MoraBanc Andorra ha sortit molt fort, amb molta energia, imposant el seu ritme, mossegant en defensa, corrent al contraatac i extremadament encertat gràcies als triples d’Andrew Albicy i John Shurna. Els tricolor, en un obrir i tancar d’ulls han marxat de dotze en el marcador (20-8). El Baskonia, perdut sobre el parquet de la Bombonera, ha acabat reaccionant després d’un temps mort de Pedro Martinez i amb Luca Vildoza en pista. Un 3-13 de parcial deixava un ajustat 23-21 al final del primer quart. Amb el pas dels minuts el MoraBanc Andorra ha seguit aguantant les embranzides del Baskonia (35-35) fins que un inspirat Albicy (17 punts al descans amb 5/7 en triples), juntament amb els punts de Moussa Diagné i Dylan Ennis, han fet possible que l’equip del Principat marxés de nou en el marcador gràcies a un 11-1 de parcial. Al descans, 46-36.

A la represa el Baskonia ha seguit sense capacitat de reacció davant un MoraBanc Andorra que ha desarborat al conjunt vitorià en totes les facetes del joc, a excepció del rebot (36/43), arribant a guanyar de 20 punts (65-45). Al final del tercer quart, un 4-11 de parcial deixava el partit obert (69-56). Però els jugadors d’Ibon Navarro no s’han deixat sorprendre pel rival i han acabat signant el millor partit de la temporada (93-73) davant d'una afició més que entregada el dia del debut de LaDontae Henton.

El proper repte del MoraBanc Andorra arribarà dimecres (20h) a la pista del Brescia italià en el partit corresponent a la setena jornada de l’Eurocup en directe per Andorra TV, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.