El MoraBanc tanca la pretemporada amb un nou triomf contra el Baxi Manresa (85-66)

Sis victòries i una sola derrota. Aquest és el balanç del MoraBanc en una pretemporada que convida a l´optimisme.
El projecte d´Ibon Navarro, amb cinc cares noves a la plantilla, es va acabar de posar a punt ahir a Balaguer amb un darrer assaig contra el Baxi Manresa que va acabar amb un marcador contundent per als andorrans, 85 a 66.
La primera part va ser, però, força igualada. L´equip de Joan Peñarroya, l´únic que ha estat capaç de superar el MoraBanc aquest estiu, va mantenir el pols al partit durant els dos primers quarts, tot i les moltes baixes. Al descans s´arribava amb un 38 a 39 per als del Bages.
El decorat va canviar a la represa, amb un MoraBanc que va defensar amb més intensitat i que va anar obrint diferències en el marcador.
Oliver Stevic va acabar com a màxim anotador, amb 17 punts, seguit de Whittington, amb 14, i Ennis, amb 10.
Les sensacions no poden ser més bones. La confirmació haurà d´arribar d´aquí a pocs dies, divendres vinent en l´estrena de la Lliga Endesa al Poliesportiu, contra l´UCAM Múrcia.