Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La nedadora Mònica Ramírez serà la banderera d'Andorra als Jocs del Mediterrani

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres arrenquen els Jocs del Mediterrani a Tarragona. Avui el cap de Govern ha rebut la delegació andorrana. La nedadora Mònica Ramírez serà la banderera a la cerimònia d'obertura.

El cap de Govern ha rebut aquest dimarts a la tarda a l'edifici administratiu una representació de la delegació, finalment de 31 esportistes després de les baixes de darrera hora de Sandra Herver i Joan Tomàs. Els Jocs del Mediterrani són un escenari ideal per mostrar-se. "Segurament no farem medalla, però estic convençuda que tindrem bons resultats", creu la ministra d'Esports, Olga Gelabert, perquè "cada vegada el nivell esportiu està pujant (més) i cada vegada les federacions s'han professionalitzat molt més". El president del COA, Jaume Martí, ha recordat que Andorra sol estar entre els últims llocs als Jocs dels Petits Estats i "aquí a Mònaco, San Marino i Andorra ens costarà molt".

Mònica Ramírez serà la banderera de la delegació andorrana. "L'objectiu nostre és millorar marques, acostar-nos o fer algun rècord d'Andorra", explica la jove nedadora.

Després de molts jocs com a atleta, Clàudia Guri hi participa aquesta vegada com a jugadora de bàsquet. El nedador Patrick Pellegrina és, amb 16 anys, el més jove de la delegació.

Els Jocs comencen divendres amb la cerimònia inaugural. El primer andorrà a competir serà Gorka Arajol, dissabte, en vela.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Marta Paixà

Comparteix: