Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

S'organitza el primer trial de motos clàssiques a Andorra

www.andorradifusio.ad

Andorra tindrà un trial de motos clàssiques. Aquest dijous s'ha presentat la primera edició dels 2 Dies de trial clàssic, organitzat per l'Andorra Trial Club, amb el suport de la federació i el comú de Sant Julià de Lòria.

Les motos clàssiques, com el model de l'any 58 que s'hi ha exhibit, també volen ser protagonistes a Andorra. Obertura per la porta gran amb límit d'inscripcions, 150 pilots, assolit. De fet, s'ha intentat tenir la màniga ampla i finalment hi participaran 170. La llista d'espera per cobrir possibles baixes continua oberta. "Hem marcat 150 de xifra límit, però hi ha molta demanda. No volem arribar als 200, perquè tenim por que alguna cosa pogués anar malament", reconeix el president de l'Andorra Trial Club, Xavier Crespo.

El director de la cursa, Joan Pere Santuré, per la seva banda, explica que "queda un bon stock dels anys 70 i 80. Això pot animar a la gent a agafar les motos que tenen a casa i que no les toquen".

El trial es disputarà a Sant Julià de Lòria i Naturlàndia el darrer dia de juny i el primer de juliol. A més, hi haurà un parc tancat perquè el públic s'hi pugui passejar i anar a veure les motocicletes.

Comparteix: