Primera victòria de la temporada per al FC Andorra

Primera victòria de la temporada per al FC Andorra. L´equip tricolor ha guanyat aquest migdia al camp d´un candidat a l´ascens, el Manresa. Dos gols, un al principi de cada part, han posat un 0-2 que trenca la ratxa inicial de 4 partits sense guanyar. Ha estat en el partit de debut de Marcus Picciarelli.

Tot i ser la presentació oficial, els entenadors no han jugat... però si ho haguessin fet, aquí Justo Ruiz també hagués superat Daniel Andreu.

L´Andorra ha sortit al camp del Congost sabent què havia de fer. I el guió deia que es marqués aviat. El minut 9, assistència a l´espai de Riera per Arturo que feia el seu segon gol a la lliga creuant la pilota pel 0 a 1.

El Manresa atacava per buscar l´empat. Al límit de la primera meitat, carambola per als del Bages que no acaba en gol.

Al primer minut de la represa, Riera ha sentenciat amb una jugada marca de la casa. Acció individual que acaba amb el segon del partit, i el segon amb la dreta de les 3 que porta en 5 jornades.

Minuts més tard, l´hora dels debuts. Per a l´Andorra s´ha estrenat Marcus, substituint Arturo. Per als catalans, debut de l´exprimera divisió Gerard Bordas.

Precisament l´ex del Vila-real, Nàstic i Girona, entre molts altres, ha tingut el gol a les seves botes. Incomprensiblement, però, no ha trobat porteria.

A 8 per al final, el Manresa tampoc no ha fet gol en aquesta acció, que acaba amb la pilota al travesser.

Amb el xiulet final, 3 punts d´or per a un FC Andorra que trenca, en un dels camps més complicats de la lliga, la seva ratxa negativa.

Informa / Imatges: Xavi Bonet