Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Prop de 450 nens de l'escola francesa descobreixen el bàsquet 3x3

www.andorradifusio.ad

Els infants de l´escola francesa de primera ensenyança han participat en la jornada de bàsquet 3x3 a l´escola, organitzada per la federació. Els jugadors del MoraBanc Andrew Albicy i David Walker han participat en el lliurament d'obsequis i han parlat del partit de dimecres contra el Fiat Torí.

El Joan Alay s´ha ompert de menuts en una nova jornada multitudinària de bàsquet. La tercera edició del 3x3 a l´escola arribarà a més de 2.000 alumnes de primera ensenyança i aquesta setmana era el torn de l´escola francesa. Durant dos dies s'hi han donat cita prop de 450 infants entre 9 i 11 anys.

Els nens han destacat la presència dels jugadors del MoraBanc Andorra, amb qui han compartit el matí. I és que "el ganxo mediàtic del club és brutal", ha dit el director tècnic de la federació, Jaume Tomàs, posant en relleu "la il·lusió de tenir a prop els seus ídols". Els jugadors Andrew Albicy i David Walker han estat els amfitrions de luxe. Tots dos veuen l'equip en una bona dinàmica per afrontar dimecres el primer matx ball de l´Eurocup, contra el Fiat Torí. "Venim d'una derrota dura a València però si juguem amb la mateixa energia que en la segona part, tindrem una bona oportunitat de guanyar", ha manifestat Walker.

La propera jornada del 3x3 tindrà lloc el 15 de desembre amb els alumnes de l'escola andorrana.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: