Quarta victòria consecutiva de l'FC Andorra, que derrota 1 a 0 la Montañesa

Pas de gegant del Futbol Club Andorra, que aquesta tarda s'ha desfet del Montañesa al camp de Prada de Moles per un gol a zero. Els tricolors sumen la quarta victòria consecutiva i se situen a quatre punts del fins ara segon classificat, amb un partit menys.

Hi havia molt en entre dos aspirants a l'ascens a Tercera, i la graderia de Prada de Moles presentava un aspecte de gala.

L'Andorra ha dominat amb claredat el primer temps i Ludo donava el primer avís al minut 13. La més clara arribava al minut 29, en aquesta rematada amb rosca d'un Moha molt actiu per la banda esquerra. El premi als millors minuts de l'equip tricolor arribava al 34 en una centrada de falta mil·limètrica de Ruben Bover, que Emili Garcia enviava a la xarxa picant de cap a terra.

El Montañesa ha apujat línies a l'inici de la represa i ha creat perill a pilota aturada. Tacón entrava per Ludo per donar oxigen al mig camp de l'Andorra i poc després arribava la jugada més polèmica. Jordi Betriu fa falta i l'àrbitre mostra targeta groga a Martí Riverola. El tricolor protesta, rep una empenta per darrere i quan es gira, el mateix jugador del Montañesa es deixa caure a terra. Després de parlar amb l'assistent, el col·legiat ha acabat enviant als vestidors el migcampista de l'Andorra per una agressió que no ha existit.

Amb 25 minuts per jugar i un home menys, l'Andorra ha mantingut l'ordre. Les forces s'han tornat a equilibrar amb l'expulsió de David Bauli al 84 per una empenta. Moha ha estat a punt de fer el segon amb aquest xut al pal. I poc després, ensurt a l'àrea tricolor que finalment resol Nico Ratti. L'1 a 0 ha estat definitiu.

Aquesta ha estat la quarta victòria consecutiva de l'Andorra, que a falta de la resta de resultats de la jornada té la segona plaça a només quatre punts i amb un partit menys. El següent compromís arribarà el 10 de març, al camp del Mollerussa.

Imatges: Guillem Casal