Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Raúl Portillo revalida el seu triomf a la Volta als Ports

www.andorradifusio.ad

La Volta als Ports centra l'actualitat del cap de setmana, amb una 40a edició que ha reunit més de 1.200 participants i cares conegudes.

La gran festa del cicloturisme ha reunit més de 1.200 corredors aquest diumenge al Prat del Colat de la Massana. Els més previsors agafaven forces i la ministra d'Esports, Olga Gelabert, donava un cop de mà, en el darrer avituallament abans de la sortida.

Aquest any la Volta als Ports tenia fins a 4 recorreguts de diferent nivell. Jan Ullrich ha celebrat els 20 anys de la seva victòria al Tour a dalt de la bicicleta, amb el tercer lloc i tres ports.
En el traçat llarg la primera dificultat arribava amb l'ascensió a la Peguera. Tot seguit, l'alt de la Comella, més curt però amb un darrer tram de fort pendent. La tercera dificultat ha estat potser la més selectiva, la collada de Beixalís, un autèntic desafiament per als ciclistes, amb set quilòmetres i mig de pujada i gairebé 600 metres de desnivell. Encara quedava la darrera ascensió fins a la coma d'Arcalís.
Amb un ritme frenètic, el corredor basc Raúl Portillo ha tornat a ser el més ràpid, amb un temps de 3 hores 44 minuts i 19 segons, 14 minuts menys que l'any passat. Segon ha entrat el professional Ángel Madrazo.

Portillo ja ha dit que tornarà i que de ben segur ho faran també la majoria dels participants. Després de 40 anys, la Volta als Ports continua creixent i creant adeptes.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: