Samu Ponce s'estrena com a ciclista professional amb un 75è lloc a la Challenge de Mallorca

Samu Ponce s'ha estrenat com a ciclista professional a la Challen

Samu Ponce s'ha estrenat com a ciclista professional a la Challenge de Mallorca sent el primer del seu equip l'Interpro Cycling Academy. L'andorrà va ser 75è a 7 minuts i 55 segons del vencedor.

Hi prenien part equips i corredors de renom com Alejandro Valverde, actual campió del món, Fabio Aru i Mikel Landa.

La cursa va estar marcada pel vent, que provocar algunes caigudes. Ponce va completar el Trofeu Ses Salines-Campos-Porreres-Felanitx amb el tercer grup de ciclistes amb molt bones sensacions.