El Sant Julià es converteix en el nou líder de la lliga

Canvi de líder a la lliga Multissegur. El Sant Julià se situa al capdavant de la classificació en vèncer l'Inter d'Escaldes. El VallBanc Santa Coloma ha sumat la primera victòria, igual que l'Ordino.

La lliga nacional continua donant sorpreses i aquesta jornada no ha estat menys.

En el duel de la jornada, el Sant Julià de Lòria s'ha convertit en el primer botxí de l'Inter d´Escaldes. Els lauredians van ser els primers a posar a prova Joan Bayona amb aquest cop de cap a la sortida d'un còrner. L'Inter també va tenir el gol a tocar, però la defensa treia la pilota sota pals. Quan faltava un minut per acabar el partit, Joel Méndez, amb una jugada personal, superava Bayona amb aquest xut sec.

L'actual campió de la lliga, el VallBanc Santa Coloma, aconseguia la primera victòria contra l'Encamp per 3 gols a 0. Al minut 8, Teixeira feia el primer amb un cop de cap completament sol al segon pal. Al 29, Víctor Rodríguez aprofitava el refús d'una falta per fer el segon a plaer. Abans del descans, Txus Sosa aprofitava una errada defensiva per posar el definitiu 3 a 0 amb aquest xut al segon pal.

La sorpresa de la jornada la va protagonitzar l'Ordino en superar la UE Santa Coloma per 2 gols a 1. José Antonio protagonitzava una de les aturades de la jornada amb aquesta mà per salvar el primer dels ordinencs. Tot just començada la represa, Cristian Hildago feia el primer de l'Ordino aprofitant un embolic a l'àrea. Martins feia el segon al minut 75 en aprofitar un contracop. Al temps de descompte, Víctor Bernat retallava distàncies amb aquest barret al porter.

Finalment, Engordany i Lusitans van empatar a 1 gol. Els escaldencs s'avançaven al marcador poc després del xiulet inicial amb aquest gol d'Hamza. Toure va poder ampliar la diferència, però Marcelo salvava el segon. De mica en mica, els lusos van dominar el partit fins que, al minut 82, Nico Medina feia l'empat transformant un penal.