El Sant Julià tanca el 2018 líder de la lliga

L'UE Sant Julià segueix amb pas ferm al capdavant de la lliga de futbol, gràcies a la victòria contra l'UE Santa Coloma per 1 a 3. Els lauredians tanquen el 2018 líders en solitari a dos punts dels seus principals perseguidors, el VallBanc Santa Coloma i l'Inter d'Escaldes.

L'equip de Jesús Barón ha tancat el 2018 de la millor manera amb un triomf sobre l'UE Santa Coloma per 1 a 3. Els de Viladrich van ser els primers a avisar amb aquest xut al pal, però el partit es va decidir als darrers 15 minuts. Al minut 76, Luis Blanco feia el primer de penal. Al 84, Jordi Rubio empatava amb aquesta falta magistral. Un minut més tard, Cissé a plaer feia el segon dels lauredians. Al 90, Blanco establia la sentència.

El VallBanc Santa Coloma va imposar-se per 2 a 0 a l'Engordany. Els colomencs van avançar-se abans del quart d'hora amb aquest cop de cap d'Andreu Ramos, després d'una pilota servida per Víctor Rodríguez. Minuts més tard, Andrés salvava els mobles després d'una badada defensiva. Els d'Otger Canals seguien collant, però la manca d'encert els impedia empatar. A la segona meitat i amb més espais, el Santa Coloma se'n va sortir i Diego Najera trobava el premi al 83, després d'una errada de Jesús Coca.

L'Inter d'Escaldes va guanyar per 3 a 0 el Lusitans. En el que podria ser el darrer partit dels lusos, els escaldencs van aprofitar-se de la inestabilitat en queèviuen els jugadors del Lusitans i al minut 50 Riestra obria el marcador des del punt de penal. Al 77, Carlos Gomes aprofitava una pilota a l'espai i batia el porter amb un xut encreuat. Un minut més tard, Genís Soldevila feia el tercer amb un xut ajustat al pal.

Per últim, l'Encamp va sumar la primera victòria contra l'Ordino per 2 a 0. Al minut 20, Eugenio Peralta feia el primer amb un xut encreuat des de fora de l'àrea. Frasnelli feia lluir De la Fuente amb un xut de falta. L'Ordino seguia perdonant i Charcopa fallava aquest gol amb tota la porteria per ell. A tres pel final, Gonzalo Ucha aprofitava una pilota a l'espai i amb una diagonal feia el segon dels encampadans.

El 2018 deixa el Sant Julià líder, l'Encamp cuer i la incògnita de si aquest serà el darrer partit del Lusitans.