El Sant Julià tanca la segona volta imbatut

En clau nacional, el Sant Julià segueix al capdavant de la lliga al final de la segona volta. Els de Jesús Baron van remuntar un gol dels encampadans pel 1 a 2.

El Sant Julià tanca contra l'Encamp la segona volta sense conèixer la derrota i amb 30 punts a la taula. Els encampadans van avançar-se amb un gol d'Ucha a la sortida d'un córner al minut 14. Abans del descans, al 34, una jugada individual d'Enric Pi servia per igualar. A la represa, José Antonio feia el segon aprofitant el rebuig del porter a un xut de falta. Els encampadans van tenir l'empat en l'última acció del partit, però la pilota s'estavellava al pal.

El VallBanc Santa Coloma segueix creixent a la lliga i aquest diumenge va imposar-se a l'Ordino amb gol de Loren. Els colomencs van obligar a lluir-se a Jilali en diverses ocasions. Al minut 39, Loren aprofitava un refús del porter a xut de Sosa per fer l'únic gol del partit. A la darrera acció, l'Ordino va poder empatar, però la pilota tocava el pal. D'aquesta manera, els de Marc Rodríguez se situen segons a 4 punts dels lauredians.

L'Engordany es va endur el duel escaldenc davant l'Inter, per 1 a 0. El gran protagonista va ser Jesús Coca que a la primera meitat va aturar un penal. A la represa, Varela feia l'únic gol de la nit després d'una jugada d'estratègia. El triomf permet a l'Engordany retallar diferències amb les primeres posicions.

Per últim, l'UE Santa Coloma va guanyar el Lusitans per 1 gol a 2. Al quart d'hora, Víctor Bernat feia el primer amb una jugada individual al primer pal. Sis minuts més tard, Vaamonde feia l'empat a la sortida d'un córner. Al minut 25, Sergio Crespo engaltava un refús des de fora de l'àrea per establir el definitiu 1 a 2. Els colomencs van seguir dominant, però el marcador no es va moure. Els d'Albert Viladrich se situen a 6 punts del play-off pel títol.