Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Scotty Jordan deixa la competició

www.andorradifusio.ad

Era un secret a veus però aquest dilluns ho ha confirmat la federació coincidint amb la presentació de la temporada. Scotty Jordan acomiada la competició i amb la seva baixa la secció de freestyle es troba en una situació compromesa ja que l´únic representat, Carles Aguareles es troba lesionat.

Scotty Jordan portava gairebé una dècada a la federació. Amb ell, Noah Albaladejo i Guy Diaz va néixer aquesta secció. Les lesions l'han obligat a deixar la competició amb només 24 anys. "M'han fet frenar molt i no he pogut arribar al nivell que esperava", ha declarat. Ara es prepara per ajudar a fer créixer la base.

El panorama no és el millor per a la secció tenint en compte que l'únic representant està superant una lesió. Explica que es troba al final de la recuperació. "Falta poc i estem treballant dur. Aquesta temporada ens la prendrem per veure com va el genoll i, si tot va bé, fer alguna competició a final de temporada", ha dit.

En la base es veuen brots verds. Es treballa amb els joves Pau Rabasa i Nil Brocant per seguir les passes d'Aguareles. El treball conjunt amb la Federació Espanyola iniciat la temporada passada pot ser clau. El seleccionador de freestyle, Josep Gil, ha avançat que "Pau Rabasa començarà a fer competicions FIS aquest any per arribar als 10 punts i competir en Copa d'Europa".

Scotty Jordan s'ha acomiadat de manera prematura de la competició, però espera poder seguir fent el que més li agrada i entrar de nou en aquesta foto com a entrenador.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: