Segon lloc per a Oriol Martínez al 23è Open Internacional de Vic de tennis taula

Oriol Martínez, amb set anys, va acabar segon al 23&egrave

Oriol Martínez, amb set anys, va acabar segon al 23è Open Internacional de Vic de tennis taula, disputat aquest cap de setmana. La seva companya Marta Ayma va ser tercera en alevins.

El menut jugador va enfrontar-se a jugadors de fins a tres anys més que ell. Tot i això, va superar amb claredat la fase de grups sense perdre cap set.

A les semifinals va derrotar el campió de Catalunya de la categoria superior, malgrat que no va completar la fita en perdre per 3 a 1 la final.

Al torneig van participar 293 jugadors de diferents països, entre els quals hi havia la selecció romanesa, una de les millors d'Europa.

Imatge: Club Tennis Taula Valls del Nord