La selecció de futbol sala comença el Premundial amb derrota contra Noruega (5-3)

El cinc tricolor es complica força la classificació

El cinc tricolor es complica força la classificació per a la següent fase, després de perdre en la primera jornada del torneig preliminar de Minsk, a Bielorússia.

Era la tercera vegada que totes dues seleccions s'enfrontaven i, com en les dues anteriors, la victòria ha estat per a la selecció escandinava. Andorra sabia que bona part de les seves opcions d'acabar entre les dues primeres de grup passaven per guanyar el partit d'aquesta tarda i ha dominat la primera part, que ha finalitzat amb els de Xavi de la Rosa per davant, 1 a 2. Omar ha obert el marcador al minut 14, Moen ha igualat un minut després per a Noruega i Bryan dos Santos feia l'1-2 al darrer minut del primer temps.

A la segona part els noruecs han capgirat el marcador amb quatre dianes, de Schjetne (21'), Wiseth en dues ocasions (22' i 37') i Moen (27'). Andorra ho ha intentat, però li ha faltat encert. Un gol de Bryan dos Santos al minut 39 deixava el definitiu 5-3.

Andorra s'enfrotarà demà a l'amfitriona del torneig i gran favorita per a la primera plaça, Bielorússia, a tres quarts de vuit.