Setena simfonia consecutiva (90-70)

El MoraBanc Andorra segueix vivint un idil·li amb la victòria i aconsegueix davant l'UCAM Múrcia la catorzena de la temporada (14-9), setena consecutiva, més l'average. En el triomf d'aquest diumenge a la Bombonera destacar el 32-14 de parcial en l'últim quart. Oliver Stevic MVP del partit amb 14 punts i un 21 de valoració. El serbi i Jaka Blazic, màxims anotadors.

14 de gener. 81-72 a la pista del Movistar Estudiantes. Des de llavors, nou setmanes després, 63 dies després, el MoraBanc Andorra segueix sense trobar rival a la Lliga Endesa. Després de Barça, Fuenlabrada, Madrid, Joventut, Tenerife i Betis, l'UCAM Múrcia és l'últim equip que ha caigut a les xarxes andorranes.

36 dies després el MoraBanc Andorra ha tornat a jugar davant el seu públic, i ho ha fet en un partit que ha tingut un marcat inici amb un parcial 13-3 de sortida que ha permès als locals començar amb confiança i tranquil·litat de la mà d'un gran Oliver Stevic. El gran treball del grup de Joan Peñarroya en atac i en defensa ha deixat un 24-13 al final del primer quart. Nou punts d'avantatge que a inici del segon quart s'han convertit en tretze (29-16), la màxima diferència per als locals en tota la primera meitat, davant un UCAM Múrcia perdut en atac. Això sí, un parcial de 0-8 tornava a ficar a l'equip murcià en partit (29-24). De fet, els de Ibon Navarro han arribat a donar la volta al marcador (34-35) amb un 4-17 de parcial. Per sort, l'encert exterior dels andorrans amb dos triples consecutius de David Jelinek i Landing Sané ha deixat un 40-35 al descans.

En la segona meitat el MoraBanc Andorra ha seguit dominant el partit i l'electrònic però sense arribar a agafar avantatges importants en el marcador i un 0-5 final del conjunt murcià ha deixat un ajustat 58-56. Com va passar a Sevilla l'equip del Principat s'ha jugat el tot pel tot a l'últim quart, i com va passar a Sevilla el MoraBanc Andorra ha acabat el partit desfermat. Un 15-0 de sortida (73-56) ha trencat el partit per al definitiu 90-70. Amb aquesta nova victòria el conjunt del Principat es consolida a la zona de Play-offs i segueix somiant en gran.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el diumenge 25 de març a les 13h a la pista de l'Herbalife Gran Canària en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino
Imatge: MoraBanc Andorra