Supercopa per al Don Denis Santa Coloma

El Don Denis Santa Coloma es va proclamar ahir campió de la Supercopa. Els de Richard Imbernón van derrotar als penals el Tic Tapa Sant Julià de Raül Cañete. Els noranta minuts van acabar amb empat a 1 i a la pròrroga no hi va haver gol. La lliga arrenca aquesta mateixa setmana.

Poc futbol en l´estrena de la temporada ahir a l´Estadi Comunal. Don Denis Santa Coloma i Tic Tapa Sant Julià es jugaven la Supercopa. Les dues ultimes finals entre tots dos havien estat lauredianes, però ahir la victòria va ser colomenca.

Als primers minuts els equips van sortir a buscar el gol ràpidament. Pel Sant Julià Bruninho va tenir la seva però la pilota va marxar desviada.

De la seva banda, el primer avís del Santa Coloma va sortir de les botes de Juanfer Laín. bon detall però mal xut.

Qui no va perdonar va ser Noguerol, una de les noves incorporacions per al Don Denis. Recuperació en zona ofensiva i gol per baix.

Poc més tard, però arribava l´empat. Pilota que es passeja per davant la línia de gol i Víctor Rodríguez que acabava introduint la pilota a la seva pròpia porteria.

A partir d´aquí, poc futbol. Als 42 segons de la segona meitat ocasió que al Sant Julià que incomprensiblement no acaba dins.

I a la pròrroga, ocasió d´or per a Albert Mercader. Sol davant el porter, xuta fluix i centrat.

A la tanda de penals els lauredians van fallar el seu primer. Toscano llegia les intencions de Spano. Després tothom va marcar el seu, fins i tot el porter Jesús Coca.

En l´últim, però, Marc Pujol va signar el ple colomenc des dels 11 metres i va acabar decidint la Supercopa.

Amb aquest triomf, el Don Denis Santa Coloma es proclamava Supercampió d´Andorra.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Jordi Seabra