Triomf contundent del VPC contra l'Arize per 43 a 20

Triomf contundent del VPC a casa contra l'Arize, per 43 a 20. Aquesta és la cinquena victòria consecutiva dels andorrans que la setmana vinent visitaran el camp del líder, en el millor moment de la temporada.

Els tricolors han iniciat el partit molt intensos i al minut 3, Lasha feia el primer assaig de la tarda.

Les errades de concentració han passat factura als de 'Xepi' Garcia i els francesos s'han apropat al marcador amb dos cops de càstig.

Al 26, la davantera tricolor feia un assaig col·lectiu per ampliar distàncies i Ramash transformava el xut, 14 a 6.

Minuts més tard, novament el VPC anotava un assaig col·lectiu després d'una touche, 21 a 6. Marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, un cop de càstig de Ramash i un nou assaig de Lasha deixava l'electrònic amb un 31 a 6 favorable als andorrans. Els francesos han seguit lluitant i retallaven diferències amb un assaig després d'una jugada llarga de banda a banda.

Al minut 62, Pau Gallardo aprofitava una pilota lateral per fer el 38 a 13. Cinc minuts després, el gran protagonista del partit, Lasha Tavberidze, feia el tercer assaig del seu compte particular, 43 a 13. Amb el partit sentenciat, l'Arize ha aprofitat per posar el definitiu 43 a 20 al marcador.

El triomf amb bonus ofensiu permet al VPC retallar diferències amb el líder, el Toulouse Lalande. Precisament, andorrans i francesos s'enfrontaran la setmana vinent a Tolosa.

Imatges: Guillem Casal