Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Vallnord acollirà la Copa del Món de BTT dos anys més

www.andorradifusio.ad

La renovació de Vallnord Pal Arinsal amb la Copa del Món està pràcticament lligada. Així ho han confirmat tots els protagonistes en la presentació de la Copa del Món de BTT que tindrà lloc aquest cap de setmana a Vallnord. participaran 552 ciclistes de 59 països.

La presentació de la Copa del Món de Vallnord Pal-Arinsal s'ha fet al pla de la Caubella, la gran novetat d'aquest 2018. Vallnord espera renovar l'acord amb l'UCI per mantenir la visita de la Copa del Món fins al 2020.

El primer pas per desbloquejar la situació era l'acord de renovació pendent entre l'UCI i Redbull TV. "L'acord està tancat i ja treballem per seguir amb ells els propers tres anys. Aviat el signarem", ha declarat el portaveu de l'UCI MTB, Simon Burney.

El següent pas serà signar l'acord de renovació entre l'UCI i Vallnord per tornar a tenir la Copa del Món fins al 2020. Burney ha assegurat que ara saben la situació amb la televisió i tenen "tots els organitzadors per al 2019 i 2020". "Els últims dies estem mirant de tancar el calendari però estem molt confiats que Vallnord estarà segur a la Copa del Món del 2019 i 2020".

Segons l'UCI, Vallnord no ha deixat de millorar cada any en l'organització. Enguany la novetat principal és la remodelació del circuit de cross country. El director tècnic de la Copa del Mon de Vallnord Pal-Arinsal, Albert Balcells, destaca com s'ha centralitzat la zona de cross country "per facilitar a les televisions la seva feina i que les persones que vinguin i es desplacin puguin seguir gran part del recorregut de prop i de manera molt intensa".

La família de la Copa del Món ja ha aterrat a Andorra. Divendres entrenaments oficials. Després tres proves de Copa del Món. Divendres short track; dissabte, descens, i diumenge cross country. S'esperen 60.000 aficionats. Per qui no pugui pujar a Vallnord les proves es podran seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: