Victòria contra l'Alpicat per acomiadar amb honors Viladrich i Ferran Pol

El Futbol Club Andorra ha derrotat 2 a1 l'Atlètic Alpicat en el darrer partit d'aquesta temporada a Primera Catalana. Ha estat el darrer partit de Candi Viladrich a la banqueta i el millor comiat per a Ferran Pol després de set anys defensant els colors de l'Andorra.

Aquest partit comença en el minut 80. En aquest instant Candi Viladrich ha decidit canviar a Ferran Pol. Després de set anys el porter internacional s'acomiadava de la millor manera. Rebent el caliu, el respecte i l'admiració de companys i aficionats.

Un cop substituït Pol s'ha emocionat a la banqueta. La temporada que ve jugarà a la Lliga Nacional i ja s'ha ofert per seguir a l'Andorra com a tècnic. Avui ha sorprès l'absència del president per motius personals.

Pel que fa al partit cal valorar el triomf davant un Alpicat que es jugava la vida avui a la Borda Mateu. Emili ha avançat als tricolors a la primera meitat. Empat dels lleidatans i Jordi Rúbio ha tancat la victòria aprofitant una gran jugada del jove Cucu. Viladrich s'ha acomiadat amb victòria en una jornada on ha preferit donar el protagonisme a Ferran Pol.

Ara cal començar a treballar en la propera temporada començant per la tria del nou entrenador.

Imatge: Fernando Montero