Victòria contundent del MoraBanc B a casa contra l'Arenys

Victòria contundent del MoraBanc Andorra B contra l'Ar

Victòria contundent del MoraBanc Andorra B contra l'Arenys per 94 a 74. Els homes de Xavi Luque van mostrar la seva millor versió dominant amb claredat tot el partit, sobretot els tres primers quarts.

Sani Campara va ser el màxim anotador amb 35 punts i jugades com aquesta. Tot i això, l'home del partit va ser Cinto Gabriel amb 27 punts i 14 rebots. El segon equip va sortir des de l'inici molt endollat i intens i al descans ja portaven una diferència de dobles dígits. L'Arenys va pressionar al darrer quart, però els andorrans van gestionar bé els 20 punts d'avantatge.

El triomf permet als tricolors sumar la setena victòria de la temporada i encadenar dos partits consecutius guanyant. Els de Xavi Luque se situen sisens a la classificació i es mantenen a la part tranquil·la de la taula.

Informa: Joel Romero
Imatges: Kevin Ribeiro