El VPC femení supera el Terrassa Martorell Anoia en la segona meitat (44-17))

El Club Vòlei Encamp referma el lideratge a la primera divisió espanyola després de guanyar a domicili el Manresa per 1 set a 3. Els encampadans poden certificar matemàticament la pròxima jornada la seva plaça de play-off. Qui no ha jugat ha estat el Valls d'Andorra, que ha vist com no es presentava el Torelló, I en rugbi femení, el VPC ha superat el Terrassa Martorell Anoia en una gran segona part i s'assegura la segona plaça de primera catalana.

El Terrassa Martorell Anoia arribava a Andorra com a últim classificat, però no ho ha semblat en la primera part. Les catalanes s'han avançat en el marcador en el segon minut i el VPC ha hagut d'anar a contracorrent.

Les andorranes han capgirat el marcador amb dos assajos, però les visitants han tornat a igualar. Del 10 a 10 perillós s'ha passat a un més tranquil·litzador 20-10, amb marques de Fanny i Maria. Un assaig transformat del Terrassa ha portat el partit al descans amb 3 punts de renda per al VPC (20-17).

En la segona part ha canviat la decoració. Les jugadores de Jeannot Martinho han sabut llegir millor el partit davant un rival que a poc a poc s'ha esfondrat físicament. Els assajos han anat caient a favor de les andorranes. Al final n'han sumat quatre més, amb dues transformacions, que han situat el definitiu 44-17 al marcador. L'alegria al final de les jugadores i del cos tècnic estava més que justificada.

Després d'aquesta victòria, el VPC lluitarà en el play-off per pujar davant el Sitges. Les andorranes seran les locals en un partit que es disputarà el 10 de març.

Imatges: Fernando Montero