1.500 alumnes a la rua de Carnestoltes de Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

Disney i els superherois han estat els protagonistes de la rua de Carnestoltes dels centres escolars de Santa Coloma. Uns 1.500 alumnes han desfilat per l'avinguda d'Enclar davant les famílies que s'han pogut escapar de la feina.

La protecció està assegurada a Santa Coloma amb la presència de centenars de superherois. 1.500 alumnes de les escoles han desfilat per l'avinguda d'Enclar recreant diferents personatges de pel·lícula. Els sorollosos Batmans han estat només uns dels personatges cinematogràfics recreats en aquesta desfilada on els protagonistes eren els alumnes de tots els sistemes educatius presents a Santa Coloma. Els nens tenien molt clar el perquè aquesta elecció de personatge era la millor.

D'altres han estat més originals i han decidit no seguir la corrent de la majoria i han decidit recrear les emocions humanes.

El Capità Amèrica no podia faltar en aquesta desfilada. Tampoc el Superman i els personatges de la coneguda "Toys", que han passat pel davant de les famílies que avui s'han pogut escapar de la feina. L'altra gran triomfadora de la rua ha estat sens dubte els "Super-increïbles".

Els centres educatius presents a Santa Coloma organitzen aquesta rua de Carnestoltes conjunta per l'avinguda d'Enclar, on cada any creix el nombre de personatges espectaculars que hi desfilen.

Ciutadans del món a la rua laurediana

També a Sant Julià de Lòria el Carnestoltes ha pres els carrers del centre històric. Els alumnes de les escoles andorrana i francesa han sortit en la rua escolar vestits d'indis, xinesos, hawaians o nòmades del desert.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Ginestà / Eduardo Martínez

Comparteix:

Les arts plàstiques de sis membres d'AMIDA inauguren Bingo Art El Fortnite i un joc de les finals de la Copa del Món protagonitzen el 10è Saló del videojoc