10 mesos de presó condicional per un atropellament mortal a la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tribunal de Corts ha condemnat un conductor a 10 mesos de presó per imprudència greu ja que va provocar la mort d´una vianant, una dona gran, en fer marxa enrere amb el vehicle. L´incident va tenir lloc fa quatre anys a la Massana.

El 6 d'abril del 2014, un repartidor feia maniobres de marxa enrere al centre de la Massana i, de sobte, va sentir un crit. Llavors va baixar del vehicle i va comprovar que havia atropellat una dona de 64 anys, que va haver de ser traslladada a l'hospital amb traumatisme cranioencefàlic.

Finalment, va morir i es va acusar el conductor d'homicidi per imprudència. La defensa va considerar que hi havia circumstàncies atenuants, en especial que hi havia molta neu en el lloc del sinistre i que la víctima de l'incident va accedir de forma sobtada a la carretera.

El Tribunal de Corts l'ha condemnat a 10 mesos de presó condicional. També se'l priva del carnet de conduir durant dos anys, tot i que se li permet conduir de dilluns a divendres, en horari laboral, perquè pugui mantenir la feina de repartidor.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.