Almenys tres grups internacionals interessats a finançar un futur aeroport nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tres grups estrangers estan interessats a finançar un futur aeroport nacional. El president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, ha anunciat que, tot i que el projecte es troba encara en fase d´estudi, ja hi ha inversors importants a l´espera dels estudis de viabilitat.

La voluntat de dur a terme un aeroport nacional segueix ferma. El president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, ha avançat a RTVA que hi ha fins a 3 grups estrangers interessats a finançar la construcció de l´aeroport nacional. Tot i això, el projecte encara es troba en fase d´estudi.

Pel que fa als estudis encarregats a una empresa francesa, Armengol ha esclarit que cadascuna de les parts costarà uns 30.000 euros. Tot i que en cas que el primer fos desfavorable no es continuaria amb els altres estudis. Un dels aspectes més rellevants és la pista, malgrat que Armengol ho té clar.

Malgrat totes aquestes informacions, encara no s´ha decidit la ubicació del possible aeroport. Armengol ha explicat que Frankfurt, Moscou i Dubai són les destinacions triades de cara a una futura planificació de vols. L'obertura cap al mercat rus i asiàtic segueixen sent l'objectiu principal de la iniciativa.

Informa: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.