Camp dubta de la viabilitat comercial i de construcció d'un aeroport a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la qüestió d'un aeroport nacional plantejada per la Cambra de Comerç s'ha referit aquest dimarts el ministre de Turisme, que ha remarcat que els esforços del Govern es continuaran centrant en l'aeroport d'Andorra-la Seu, a l'espera que el 2019 pugui ser una realitat el sistema de navegació GPS.

Camp dubta de la viabilitat del projecte que vol impulsar la Cambra de Comerç per a un aeroport al Principat. Recorda que al de Andorra-la Seu "hi hem dedicat molts esforços tant econòmics com de relació amb el govern espanyol i el govern català per aconseguir que sigui un aeroport comercial i ben instrumentalitzat de cara als enlairaments i aterratges".

"La Cambra està fent els estudis de possibilitats tècniques per aterrar i enlairar-se, però després també s'ha de pensar en el cost de construcció i l'atractiu comercial. Andorra seria capaç d'omplir avions grans amb capacitat de 200 o 300 places?", es pregunta el ministre.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.