El comú vol eliminar els autobusos a la part alta de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Cooperativa Interurbana creu que la intenció del comú d'Andorra la Vella de prohibir els autobusos a la part alta de Meritxell els farà perdre usuaris. Aquest dijous hi haurà una reunió entre totes dues parts i es plantejarà que es mantingui una part del servei.

L'objectiu del comú d'Andorra la Vella és que per la part alta de Meritxell només puguin circular microbusos, com els que fan la línia comunal, o els vehicles destinats al transport escolar. La voluntat del comú afecta també la parada de la plaça de les Arcades.

D'aquesta manera es pretén millorar la circulació. Gabriel Dallerès, el president de la Cooperativa Interurbana, lamenta la situació. Assegura que "si les línies es separen d'allà on va la gent, això s'acostuma a traduir en una pèrdua d'usuaris" i afecta "a l'equilibri econòmic del servei". Alerta que si baixen els usuaris "el primer que es fa és intentar corregir tarifes".

La companyia creu que s'hauria de mantenir el servei a la zona. "Si no es poden mantenir en els dos sentits, almenys per un", demana Dallerès.

A més, Andorra la Vella vol unir el bus comunal amb el de la parròquia d'Escaldes-Engordany.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Enric Fernàndez

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.