El comú vol l'embelliment de la zona de The Cloud amb o sense el projecte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Andorra la Vella acorda amb el Govern fer l´embelliment previst al voltant del The Cloud abans de final d´any. La cònsol major de la parròquia ha mostrat la seva sorpresa i preocupació davant de l´anunci de l´executiu i Andorra Telecom de suspendre el projecte. Té clar que la zona no es pot quedar com fins ara. També ho pensen els comerciants.

El comú d´Andorra la Vella, davant la sopresa que finalment Andorra Telecom i el Govern hagin decidit no tirar endavant The Cloud, s´ha reunit aquest mateix dijous al matí amb el cap de Govern i el ministre d´Ordenament Territorial per expressar-los la seva preocupació i buscar-hi solucions.

Andorra la Vella creia en el projecte, no tan sols per l´edifici, sinó també pel projecte d´embelliment i zona de vianants de l´entorn, que permetia la connexió de l´avinguda Meritxell amb Riberaygua i el bulevard del Fener. Creu que aquest any preelectoral finalment no es farà cap projecte, però no estan disposats a renunciar a l´embelliment. "Hem demanat una solució ràpida i gairebé hem acordat que tota la part de la urbanització del voltant de l'edifici es farà immediatament", ha avançat la cònsol Conxita Marsol.

El comú vol que l´emebelliment de l´entorn estigui a punt abans de final d'any, més tenint en compte la inversió important que s´ha fet a Meritxell, perquè tot quedi al mateix nivell.

Els comerciants de la zona, com el comú, s´han mostrat decebuts ja que han aguantat dos anys de molèsties amb l´objectiu que el projecte veiés la llum i també reclamen solucions per a la zona. El president de l´Associació de comerciants de Fener Bulevard, Joan Babot, explica que estaven estudiant què hi feien mentre no es construïa l'edifici, com un aparcament o altres opcions que permetessin retirar les lones, que sí estan perjudicant els comerços.

El comú ja tenia previst un pressupost per al 2019 per a l'embelliment però n'avaçarà l'execució. També parlarà amb Andorra Telecom per analitzar de quines despeses es farà càrrec.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.