El cònsol d'Encamp creu que el Govern s'ha "extralimitat" demanant informes per l'heliport però que serà bo per la seguretat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d'Encamp creu que el Govern s'ha "extralimitat" demanant informes sobre l'heliport de Tresoles. Jordi Torres ho justifica en la voluntat de l'executiu de ser molt curós amb la seguretat de la infraestructura. Així, ha assenyalat que el comú encampadà segueix sent favorable a la instal·lació i confia que abans que acabi la legislatura es puguin fer els primers pasos per tirar-la endavant.

"El Govern ha sigut molt curós", diu el cònsol Major, Jordi Torres, qui creu que "a cap país del món es demanen tants informes per fer una infraestructura d'aquestes característiques, però sobretot prima la seguretat, com a mínim per la tranquil·litat de tots els ciutadans, que tinguem tots els informes correctes i coherents per tirar la infraestructura endavant. Això és el que està retardant el procés", afegeix.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.