La coproducció andorrana "Solo" arribarà als cinemes el 3 d'agost

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La coproducció andorrana "Solo" s'estrenarà als cinemes el 3 d'agost. Narra una història de superació que recrea la peripècia d'un surfista que va caure d'un penya-segat a Fuerteventura.

Després d'aconseguir bona crítica al Festival de Màlaga "Solo", amb direcció d'Hugo Stuven, s'estrenarà el 3 d'agost amb la voluntat de captivar els espectadors.

Narra la història real d'un surfista que va caure d'un penya-segat a Fuerteventura, es va fracturar el maluc i va haver d'afrontar 48 hores sense beure ni menjar. Un paper que encarna Alain Hernández.

El director, Hugo Stuven, ha volgut donar més rellevància al desafiament emocional que no al físic. És una situació en què el més important “és el cap”. A més, explica, “no va beure ni menjar res en 48 hores i té una lluita interna important, s’enfronta a ell mateix i a les seves pors”

El rodatge s'ha fet a les Canàries, al mateix lloc dels fets, i moltes de les escenes s'han rodat sota l'aigua. Stuven exposa com “el protagonista té una lluita amb la natura però també la va tenir l’equip per rodar a l’aigua, sota l’aigua, en deserts i penya-segats”. Diu que “l’aigua va ser el més complicat”.

La pel·lícula té la participació de l'andorrana Imminent Produccions, de Josep Pozo. I aquest divendres, per anar escalfant motors, se n'ofereix un tast en el marc del festival de moda, art i cultura And Market que es fa a la Massana coincidint amb la Copa del Món de BTT.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Enric Fernández / Imminent Produccions

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.