La dona de 46 anys atropellada a la Massana es manté estable dins la gravetat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La dona de 46 anys que va ser atropellada en un accident de trànsit a la Massana diumenge a la tarda continua ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i es manté estable dins la gravetat. A causa del xoc, la víctima va perdre un peu i pateix una lesió medul·lar.

L´atropellament va tenir lloc prop de dos quarts de tres de la tarda d´aquest diumenge, a l´avinguda Sant Antoni de la Massana. L'envestida li va provocar l'amputació del peu esquerre. A més, també se li va detectar una lesió medul·lar, de la qual s'ignoren les seqüeles. Segons han informat des del centre hospitalari barceloní, l´estat de la pacient és estable dins la gravetat.

El vehicle tot terreny que la va envestir, amb matrícula espanyola, va perdre el control mentre la víctima es trobava a la voravia. El conductor, un home no resident de 46 anys, va ser detingut per un delicte contra la integritat física per lesions per imprudència. Fins al lloc de l´accident es van desplaçar el SUM i els bombers, que van traslladar la ferida a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va rebre el primer diagnòstic.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.