Una dona resulta ferida greu en ser envestida per un cotxe a la Massana

Una dona de 46 anys ha resultat ferida greu en un accident de trànsit a la Massana la tarda d'aquest diumenge quan un cotxe l´ha atropellat. A la dona li ha estat amputat el peu esquerre i té una lesió medul·lar. L'han hagut d'evacuar a l'hospital del Vall d´Hebron de Barcelona amb pronòstic greu. 

Ha passat cap a tres quarts de tres de la tarda a l´avinguda de Sant Antoni. El conductor d´un tot terreny amb matrícula espanyola hauria perdut el control del vehicle i ha envestit la vianant, que es trobava a la voravia.

La policia ha informat que el conductor del turisme, home també de 46 anys, ha estat detingut per un delicte contra la integritat física per lesions per imprudència.

De seguida s´han activat els serveis d´emergència que l´han traslladat a l´Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on l´estan atenent. L´accident ha obligat a tallar el trànsit a l´avinguda de Sant Antoni gairebé una hora en els dos sentits de circulació.  

Informa: Jordi Lorente 
Imatge: RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.