Malestar per l'impediment de fer girs a l'esquerra a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La decisió d’eliminar els girs a l’esquerra des de Sant Julià de Lòria fins a la frontera del riu Runer ha generat cert malestar els alguns veïns de la zona, tot i això, l’objectiu és agilitzar la circulació.

Conductors i veïns es mostren descontents pels canvis en la circulació de la Carretera General 1 a la parròquia laurediana, que impedeixen realitzar girs a l’esquerra a les alçades dels diferents grans centres comercials de Sant Julià de Lòria.

Les obres encarregades per part del Govern per tal d’instaurar dos carrils de pujada i dos de baixada han despertat malestar en alguns veïns de la zona que han vist com aquestes obres els han obligat a realitzar més metres per tal de canviar de sentit.

Aquesta reordenació que s'estén fins a la frontera del riu Runer va néixer de la Taula Nacional de Mobilitat amb l’objectiu d’agilitzar la circulació i evitar les retencions, tot i això, alguns no ho veuen així.

Informa / Imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.