Marín assegura haver escoltat la plataforma contra l'heliport i demana confiança amb el Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Trini Marín ha contestat a la consellera general Rosa Gili pel que fa a les al·lusions sobre la posició que la cònsol major escaldenca ha tingut en el projecte de l'heliport nacional. Marín ha dit que té la consciència tranquil·la perquè ha parlat amb la plataforma contrària a la infraestructura.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany ha demanat paciència i prudència a la plataforma fins que es disposin de tots els informes. Assegura que s'està utilitzant políticament aquest projecte.

"L'únic que vaig demanar a la plataforma és donar-li la confiança al Govern. Jo estaré al (seu) costat sempre, però no s'ha de confondre, ells el que volen és que jo digui que no. Això és molt diferent. Aleshores vaig donar la cara i vaig dir que això no ho puc dir fins que el Govern i nosaltres no tinguem aquests resultats i que es facin totes les proves per veure el que pot suposar", ha explicat Marín. "Tinc la consciència tranquil·la, les meves responsabilitats ja sé quines són", ha insistit.

Informa: Ana Alamán

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.