Mireia Moya s'inspira en un quadre de la col·lecció Carmen Thyssen per al seu primer llibre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Va començar essent un relat de Halloween inspirat en un quadre de Modest Urgell de la col·lecció Carmen Thyssen i ha acabat essent un llibre. Mireia Moya, amb el pseudònim Alma Mor, presenta "La casa dels Bendel".

El romanticisme melancòlic i la llum i les ombres del paisatge de Modest Urgell van obrir les portes a la imaginació de Mireia Moya. El resultat és un relat de ficció amb un quadre com a protagonista.

L'autora explica com en el llibre "un client molt exigent busca coses molt estranyes i de molt de valor" quan "un antiquari l'ofereix un quadre que acaba d'arribar i amaga una història sinistra i maleïda".

L´autora, que davant el quadre mostra un diminut ratpenat que s´ha convertit en protagonista del seu primer manuscrit publicat, agraeix que el Museu Carmen Thyssen Andorra l´hagi acompanyat en aquesta aventura que formarà part d'una activitat en l'últim mes del museu.

El director artístic del museu, Guillermo Cervera, destaca com el llibre "permet veure el quadre amb uns altres ulls".

El llibre es pot adquirir al museu i està disponible en català i castellà.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.