No hi haurà informe de l'aviació civil francesa sobre l'heliport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Finalment l'aviació civil francesa no farà un informe sobre la viabilitat d'ubicar l'heliport nacional a Tresoles i l'haurà de fer una empresa privada. El ministre també ha explicat que aquest divendres es reunirà amb la plataforma de veïns per exposar-los la informació.

L'informe que el Govern havia demanat a l'aviació civil francesa finalment no arribarà. L'entitat va explicar per carta el 25 d'abril que no els correspon a ells fer un estudi d'aquestes característiques. Ara el Govern buscarà una empresa privada que el faci. El ministre ha assegurat que fins que no es tingui, no es tirarà endavant el projecte. "Dona la impressió que tenen clar que el volen fer allà. Em jugaria al 99% que els informes no diran res que els faci canviar d'opinió", ha respost la consellera general del PS Rosa Gili.

No ha estat l'única picabaralla relacionada amb l'heliport. La situació també s'ha tensat quan Gili ha insinuat que l'heliport no es fa a la Comella per l'oposició comunal i en canvi l'actitud de la cònsol escaldenca és menys belicosa. "Tenim una mandatària molt propera al cap de Govern, que deixa fer, que no diu gran cosa. Els ciutadans d'Escaldes no estan gaire contents", assegurava. El ministre Torres li ha demanat, per la seva banda, que "no torni a posar en dubte el posicionament del comú d'Escaldes. Tots governem per una Andorra millor i no és qüestió de parroquialismes".

El ministre i el cap de Govern han anunciat que aquest divendres es reuniran amb la plataforma de veïns per explicar-los en quin punt es troba el projecte i oferir-los tota la informació recollida fins ara.

Informa: Judit Pedrós
Locució: Gerard Gort

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.