Sant Julià destinarà 300.000 euros d'un crèdit extraordinari de 4,7 milions a eixugar una part del dèficit de Naturlàndia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major de Sant Julià ha explicat que una part del crèdit extraordinari que votarà el comú aquest dimarts serà per sufragar part del dèficit de Naturlàndia. Josep Miquel Vila ha avançat que els resultats d'aquest hivern no han estat bons.

Aquest dimarts el comú lauredià votarà un crèdit extraordinari de 4,7 milions, 300.000 euros dels quals serviran per eixugar una part del dèficit de Naturlàndia.

El cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, assegura que "aquest hivern no ha anat bé i hem ingressat uns 150.000-180.000 euros menys". D'altra banda, continua el cònsol, han hagut de fer front "a 100.000 euros d'uns projectes de Gerard Martínez, dels quals teníem previst que els sponsors paguessin més cèntims i això no s'ha produït".

També es destinaran uns 400.000 a fer estudis de viabilitat d'una tirolina a Naturlàndia. A més, hi haurà 1,3 milions per fer un pàrquing prop de l'hotel Fontaneda i uns 200.000 per a un estudi de renovació de la casa comuna. Un dels motius d'aquest crèdit és que hi haurà ingressos extraordinaris. "En principi rebrem de Govern 1,6 milions més de transferències entre ara i l'octubre i, per tant, tindrem més cèntims", ha declarat.

Finalment, es volen fer obres d'embelliment al costat del riu.

Informa:Pere Moliné
Imatge: Enric Fernàndez
Locució: Montse Grau

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.