Satisfacció de la plataforma contra l'heliport amb el posicionament de la cònsol Trini Marín

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plataforma contra l'heliport de Tresoles valora positivament les declaracions de Trini Marín d'aparcar el projecte. El seu portaveu Alfons Miralles ha remarcat que de cara al setembre reprendran les accions, per demanar al Govern l'anul·lació del projecte de manera definitiva.

Malgrat la satisfacció per les paraules de la mandatària escaldenca, també fan algun retret. El portaveu, Alfons Miralles, creu que "hauria d'acabar de posicionar-se amb la ciutadania i contra el projecte independentment de si els informes dels tècnics francesos són positius o negatius perquè el primer informe negatiu és el de la ciutadania".

Miralles ha esclarit que durant aquests mesos l'activitat de la plataforma no ha cessat. La recollida de signatures ha estat una constant i ja en porten unes 2.000.

La plataforma també s'ha reunit amb el cònsol major d'Encamp, per conèixer de manera oficial, quins són els propietaris de la zona de Tresoles on s'ubicarà l'heliport.

Tot i això, el portaveu reconeix que encara tenen present altres accions, malgrat no concretar quines.

En cas que la situació de l'heliport no s'esclareixi abans d'eleccions, Miralles ha refermat que treballaran amb els partits polítics, per evitar la seva construcció. De moment, des de la plataforma consideren que ara toca esperar a la resposta de l'Executiu.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA/Enric Fernández

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.