SDP qualifica de "vergonya" i "irresponsabilitat" l'afer The Cloud i demana dimissions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

SDP qualifica de "vergonya" i "irresponsabilitat" l'afer del projecte de The Cloud. Els progressistes insisteixen a demanar les dimissions del director d'Andorra Telecom i del ministre d'Ordenament Territorial. Proposen que les parcel·les on s'havia de fer l'edifici esdevinguin un gran espai públic.

El conseller Víctor Naudi ha qualificat el projecte de The Cloud de "cúmul de despropòsits", una nebulosa fruit del "caprici" de l'exministre Jordi Alcobé.

A SDP li sorprèn que cap responsable de DA ni d'Andorra Telecom no s'adonés abans que el projecte era inviable. Naudi els retreu que apel·lin a la responsabilitat quan són ells els que han creat el problema.

Manifesta que "si estiguéssim parlant de poca cosa o d'una qüestió privada no hi hauria res a dir, però estem parlant de l'interès general i de quantitats molt importants". Creu que és "inacceptable, una vergonya i una irresponsabilitat" i afegeix "que el director d'Andorra Telecom i el ministre d'Ordenament Territorial haurien de dimitir".

El conseller ha demanat que al terreny s'hi faci un gran espai públic.

D'altra banda, Jaume Bartumeu ha explicat que després de la visita a San Marino ha constatat coincidències en els reptes financers i econòmics de tots dos estats. També dels dubtes pel que fa a la negociació amb la Unió Europea. Diu que hi ha "una preocupació compartida per quin és el futur de San Marino i Andorra amb un acord d'associació quan no es pot conèixer exactament el contingut que s'està negociant".

Ara bé, Bartumeu deixa clar que s'ha coincidit que un futur sense acord d'associació seria pitjor. També ha tornat a demanar que si Mònaco volgués alentir la negociació amb Brussel·les això no afecti el ritme d'Andorra.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.