La Unió Hotelera xifra en un 10% la caiguda de l'ocupació a l'agost

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A falta de tenir les dades definitives, la Unió Hotelera calcula que l´ocupació d'aquest agost ha baixat un 10% respecte a la de l´any passat. Andorra la Vella i Escaldes-Engordany són les parròquies amb més ocupació, mentre que Sant Julià de Lòria i Encamp, les que en tenen menys.

Seguint la tendència negativa de juny i juliol, la Unió Hotelera preveu una davallada de l´ocupació pràcticament d'un 10% respecte del mateix mes de l'any passat. A hores d´ara encara treballen en els resultats de les enquestes, però la directora de la UH, Sarah-Jane Giménez, apunta a un 72% amb les dades provisionals.

Les parròquies d´Andorra la Vella i Escaldes-Engordany són les que presenten més ocupació, amb un 79%, tot i això disminueix un 5% respecte de les dades de l´any passat. Les parròquies de Sant Julià de Lòria i Encamp, amb un 64% i un 60%, respectivament, són les que baixen més.

Des de la Unió Hotelera preveuen que la tendència negativa de juny, juliol i agost es pugui estendre al setembre.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Rubén Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.