El so dels violins del duo Dolce Corda arriba al santuari de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El santuari vell de Meritxell s´ha omplert aquest diumenge per gaudir de la tercera interpretació del duo Dolce Corda en el marc de l'ONCA Bàsic. Un cicle d´actuacions que té la intenció de fer arribar la música a espais emblemàtics del país.

Dos violins que dialoguen a través de la música ha estat el concert del duo de violins Dolce Corda al santuari vell de Meritxell. Alexandre Arajol i Jordi Albelda han interpretat un repertori clàssic, amb un programa titulat Diàlegs pedagògics.

Una quarantena persones han pogut gaudir d´una interpretació destinada als amants del violí i que permet entendre la seva evolució al llarg de la història.

Després d´un estiu ple d´èxits, el cicle ONCA Bàsic finalitza amb una última actuació el 15 de setembre a l´era gran de Casa Rossell d´Ordino, a càrrec del grup Kintet.

Informa: Silvia Callís
imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.