Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella tindrà un nou aparcament de 215 places al costat de la Dama de Gel

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella guanyarà 215 places d'aparcament amb la construcció d'un nou espai al carrer Valira, a tocar de la Dama de Gel. La urbanització del nou recinte costarà uns 300.000 euros i serà una realitat en aproximadament un mes.

Dia d'estrena a Andorra la Vella, amb la inauguració de l'aparcament adjacent a l'estació d'autobusos, que ha aprofitat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, per anunciar la construcció d'una nova zona d'aparcaments a tocar de la Dama de Gel. Més de 200 places s'ubicaran en un terreny de grans dimensions que comportarà un lloguer mensual de 12.000 euros. "És un aparcament fet amb previsió perquè tots hem sentit que potser al Fener es farà una obra particular. Hem pensat que val més avançar-se", assegura Marsol.

El pàrquing Estació Central, que ha obert portes durant el dia d'avui, té 105 noves places i donarà servei a l'estació d'autobusos i a la Seu de la Justícia, quan estigui acabada. Aquest espai dona resposta a una reivindicació tant dels usuaris com dels operadors que treballen a l'estació.A aquest aparcament s'afegirà, a final d'any o ja a principi del vinent, l'ampliació del pàrquing Centre Històric, que constarà de 3 plantes, amb 198 places noves. Més llocs per aparcar a la parròquia que augmentaran les 5.000 places existents, considerades insuficients, segons els estudis realitzats.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: