Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

"Àngel blau" d'Els Esporàdics posarà banda sonora a aquest Nadal

www.andorradifusio.ad

Ja tenim cançó de Nadal guanyadora. El duet Esporàdics serà l'encarregat de posar la música al Nadal de Ràdio i Televisió d'Andorra. 

Andreu Manyoses i Juan Diego són els compositors del tema que sonarà durant les festes nadalenques d'aquest any. La cancó es titula "Àngel blau" i està caracteritzada per un ritme chillout, que explica aspectes propis del Nadal, amb un matís original. "És una història de l'essència del Nadal: la família, els que hem perdut i sense ells no és el mateix... amb uns matissos que per nosaltres ha estat molt interessant i molt original per no ser la típica cançó de Nadal", explica el Dídac Camuñez.

El grup ha compost el tema dins d'un projecte en el qual actualment estan treballant, segons ha avançat l'altre component, Andreu Manyoses.

La cançó ha estat triada per un jurat format per membres de l’Associació de Músics i de Ràdio i Televisió d'Andorra. Per tercer any consecutiu. Es manté la voluntat de promocionar artistes nacionals, com es va fer l'hivern passat, amb la cançó guanyadora "Per Nadal fem bondat" de Pali.

Aquest any, "Àngel Blau" sonarà en tots els canals i emissores de la casa a partir del 10 de desembre.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Arxiu

Comparteix: