Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Aparatós ensurt d'un autocar espanyol amb infants a Racons pel gel a la calçada

www.andorradifusio.ad

La darrera nevada  ha provocat algunes incidències a la xarxa viària. La més aparatosa, l'accident anit d'un autocar. Va xocar contra una penya a la CG-2 a l'altura de Canillo.

La carretera CG-2 ha quedat afectada més de dues hores aquesta nit per l´accident d´aquest autocar. A causa del gel, el vehicle ha perdut el control i ha acabat impactant contra la penya. Afortunadament en l'accident no s´ha hagut de lamentar cap ferit.

En l´autocar provinent de Ponferrada hi viatjaven 53 persones, la gran majoria menors acompanyats per professors, que havien vingut a passar uns dies d´esquí.

La intensa nevada de diumenge va afectar tota la xarxa viària, especialment la zona de Racons, on hi va haver l´accident, a dos quarts de nou de la nit. Segons ha explicat el conductor del vehicle, l´incident va tenir lloc un cop passat Canillo en una zona on desenes de vehicles estaven aturats a banda i banda de la carretera, amb conductors col·locant les cadenes. La retenció va obligar el conductor a frenar, fet que va provocar que el vehicle llisqués en direcció al barranc. El xofer va tenir temps de corregir la direcció i va impactar contra la penya del costat dret de la via.

Fins a l´accident es van desplaçar dues dotacions de bombers, cos de policia i el servei de circulació, que van aconseguir evacuar un per un tots els passatgers a través de la finestra i van ser traslladats fins a l'hotel on s'allotjaven. A causa de l'incident el pas va quedar tancat mitja hora, posteriorment els agents de circulació van donar pas alternatiu fins passades les onze de la nit. 

A banda d´aquest, la neu ha provocat cinc accidents més i ha dificultat en les darreres hores la circulació en diferents punts de la xarxa viària. A hores d'ara, la situació s'ha normalitzat i ja no són obligatoris els equipaments especials en cap punt de la xarxa viària.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Jordi Seabra/Diari d'Andorra

Comparteix: