L'àrbitre suspèn el Sant Julià-Santpedor de futbol sala a cinc minuts del final per les protestes del públic

En futbol sala els àrbitres van suspendre el Sant Julià-Santpedor a manca de cinc minuts per al final per les protestes del públic local. El resultat en aquell moment era d'empat a quatre.

Abans de l'esperpent del final es va jugar un partit a Sant Julià de Lòria. Els de Jorge Dias, amb moltes baixes, no van sortir endollats. El Santpedor, equip de la part baixa de la taula, es va encoratjar.

Després d'un seguit de rebots Martins igualava el gol inicial dels catalans en el minut 7. Cinc minuts després, el Santpedor tornava a avançar-se en el marcador amb un xut llunyà. Cristian a boca de gol tornava a empatar el partit. Abans del descans un seguit de rebots van acabar amb el 2 a 3.

A la represa l'equip visitant va ampliar distàncies amb aquest xut de falta. A la grada l'ambient s'anava escalfant i els responsables de seguretat van convidar a marxar un espectador més alterat del compte.

El Sant Julià va remuntar amb el porter jugador primer Uri i després Emidio, que van situar l'empat a 4. Hi havia nervis i la proximitat de la grada no va jugar a favor de l'equip local. Després de xiular una falta l'àrbitre va ser escridassat i va decidir donar per acabat el partit.

L'àrbitre ho tenia claríssim i no volia saber res de ningú, i va enviar a cinc minuts del final tothom cap a casa.

En el partit de dissabte van passar coses increïbles. Una d'aquestes veure com Fargas, el millor jugador del Santpedor, fallava una ocasió tan clara de gol.

Imatge: Kevin Ribeiro