Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Armengol, a favor de tirar endavant la reforma dels complements de jubilació sense consens

www.andorradifusio.ad

Daniel Armengol, president suplent del grup parlamentari demòcrata, veu raonable que el Govern hagi decidit tirar endavant la reforma dels complements de pensió dels funcionaris sense consens. També ha defugit parlar de les declaracions de David Ríos, president del grup parlamentari socialdemòcrata, en què deia que hi havia incompatibilitats entre l´activitat empresarial d´Armengol com a constructor i la seva tasca com a conseller general.

El grup parlamentari demòcrata vol que aquest 2014 tirin endavant les importants reformes legislatives que vol dur a terme l'executiu. Daniel Armengol, president suplent del grup, veu positiu que, tot i no haver-hi consens amb els sindicats de funcionaris, es presenti a tràmit parlamentari la reforma dels complements de pensió. No tanca la porta que es pugui esmenar el projecte legal.

Tampoc el preocupa que es pugui presentar una nova força política que comptaria entre d'altres, amb l'exconseller general Eusebi Nomen i que tindria com a principal punt programàtic l'eliminació de l'IRPF.

Segons Armengol, l'IRPF forma part de les lleis de profunditat que s'han d'aprovar aquest any.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: