Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Arrestat i inhabilitat un policia acusat de maltractar un detingut

www.andorradifusio.ad

El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions.

Tot va començar la matinada de dissabte a diumenge, quan una patrulla va ser requerida pels responsables d´una discoteca arran d´uns aldarulls. Un cop al lloc dels fets, els agents van detenir un dels implicats, que posteriorment hauria patit els maltractaments a l´edifici de l´Obac quan es trobava emmanillat. 

L´home hauria denunciat els fets, confirmats per les imatges registrades per les càmeres de seguretat de les dependències policials. Tot seguit l´agent, que pertany a una de les últimes promocions, va ser detingut i posat a disposició judicial. 

Atès que va reconèixer els fets, es va poder acollir a un judici ràpid. En la sentència se'l condemna, entre d'altres, per un delicte contra la integritat de les persones. A banda, els fets són constitutius d´una falta molt greu segons la llei de la policia, que s´ha endurit. En el capítol de sancions es preveu l'expulsió del cos en casos de pràctiques arbitràries o discriminatòries que comportin la violència física o moral.

Informa: Joan A. Sarmiento/Anna Pifarré/Gemma Rial

Comparteix: